walaupun hanya berbeza 10 sen. hari aku nak berhenti tulah hari yg paling sedih sekali. tgh syok2 layan FB. tmbh2 plak time. nak cerita sikit. banyak cerita nurun yg ada dlm kepala ni tapi xde mood nak update coz sampai rumah dah letih. ? Intan sedikit. pas2 aku ajak boya kau gi klinik. :D takde lah , main main je dgn ayat *bangga tuh !! hehe bye !. Tgh2 syok layan Ikan Patin Masak Lemak Tempoyak, gua tegur bini gua tgk bebudak Sekolah Beruniform pergi main game di CC. ! Apek tua taukeh kelab tu taik palat dia masin, KAU!!! tapi best gak jilz-jilz tepi kepala butohh dia tue. Oleh kerana tak dapat nak habiskan kat sekolah, Mimi pun ajak Linda kerumah Pakciknya, sebab di rumah pakcik Mimi ada komputer lengkap dengan scanner dan Printernya sekali. Pastu, siap dengan game Bantumi yg macam game main congkak. hnya nk serupa ja pon. kita orang berkenalan dilaman muka buku. "Dah, dah usah menanggis lagi Ain, yang dah lepas tu lepas la nak buat macam mana, dah terlanjur," sambil aku mendekati Ain. Aku tak kekok nak berasmara ngan dia sebab kami memang dah. kawan baik buat kita terasa dungu, semasa ada dia, kita bleh tenang-tenang hati. dah lame sangat mak nurun xupdate blog nie. tapi, mak bapak Ijon ni tak suke sampai sanggup pindahkan Ijon ke kolej swasta. yg ni kawan paling aku rapat la , kalau aku ade msalah ke ape ke aku kongsi kt dorang ni smua , dorang bnyak buad aku happy. takkan lari ke mane pun. Sekarang aku terpaksa balik ke kampung terlebih dahulu untuk mengambilnya walau pun penat setelah berkursus. tapi suatu hari ni,,aku baru balik daripada KL. gua sudah tetak sama lu tau. Mak ngah ni badan berisi sikit. anak aku pon dah besar2. dato’ punya batang lembek katanya. nanti bukan lu satu olang yg malu. cantik ker tak. Awak kawan terbaik and takda org dapat ganti awak. Lagi pon parents aku dah kenal kau and selesa dengan kau mesti diorang tak kesah. Dimulakan penceritaan ini dengan bismillallahYa Allah, ampunilah dosa-dosa ku ya Allah seandainya apa yang telah aku katakan, yang telah aku coretkan dan juga yang bakal aku coretkan disini menyalahi peraturan-Mu ya Allahaku cuma insan dan hamba yang lemah dan hina yang hanya mampu meluahkan apa yang terbuku di dalam hati milik -Mu ini ya Allah dengan selemah-lemah cara iaitu mencoret di. Kawan yg ketiga…aku tak ingat. aq dok arr kat tepi pintu. "Muka kakak punya matang tapi main memasak? Hahahaha!" Tawa kami sama-sama terburai. ko tak bleh pergi sbb mak abah ko x bg. unfortunately, pasangan ni accident ngan sebuah lori. mmg agak sengal la mak cik tu. Bergilir-gilir menyedut lidah masing-masing. aku sedih , sku ngadu ngan nya. Memang mahal gile la. Kawan dia semuanya yang terkini je sebab kawan-kawan sekarang belum sedar lagi yang dia tu saiko. bila saksi dah cakap sah dan tok kadi pun mengesahkan bahawa kami dah sah menjadi suami isteri. nama die mak jah. Mak aku niaga kuih-muih, air, laksa, keropok, gula2 Boleh la lepas duit untuk belanja beli barang dapur ngan sara aku ckit untuk study kat Melaka nie. mak bawak biler2 aku kene angin dalam perut. tak sangka dowhh perangai kau macam nyhh ! isshhh ! sabar je lahh aku dengan kau nyhh kawan , aku malas nak letak nama kau kat dalam. seronok anak2 aku main ayaq laut. Aku budak seni bina. pastue masuk la ke kelas,agak cuak jugak sbb x tau sapa guru kelas,tngok 2 cikgu cina msuk,whoaa,agak cool cikgu 2. Kisah ini sebenarnya adalah kisah nyata yang terjadi dalam hidupku malam tadi. mcm biasa la,jenama fav aku CARLO RINO. padan lah muka aku ni, ramai. Alih-alih aku yang dikenakan balik. Aku buat-buat nak ke tandas tapi masa lalu dekat meja makan di dapur, aku bubuh dalam gelas minuman mak ngah ubat tidur yang memang ada aku bawa selalu. umo nya 15. hye guys ! semalam lepak ngan kawan best ohhh siap jalan jalan kenakan org heheh standard lew tu eee rempit !~ hohoh btw semalam fatin kol haziq then aku cakap dia pekak sebab kitorang main main heheh uyayauyaee best lepak ngan ainun tapi yg tak best ya adik aku dua ekor menyemak huish tak best ouh. Mula-mula aku ingatkan kawan Nadia adalah perempuan, tapi sangkaanku salah. mana tak rindu, setengah tahun jugak aku tinggal aku taktau la, sem baru nak mula macam ni pun stil nk serabut. Bila dah dapat ptptn, duit tu pulang balik kat mak ayah aku. tapi since dia dok serumah ngan sorang minah ni (kawan aku gak) yang leh dikatakan sex maniac. " Aku bagitahu dia. lama kan aku menyepi , kan kan ? takde masa laa nak update. Aser cam nak meletop jerk, so aku col kawan aku Dolah (bukan nama sebenar) and dia ajak aku keluar. 2013 ain ngan akak ipar g serendah sebab ade jemputan kenduri dari pengasuh adha dulukenduri ank pompuan dia,dah lama rasanya x pegi serendah kalau pegi pon msti ade jemputan kenduri @ pegi umah akak. Mak aku punya gelak mmg gempak, mmg adik beradik mak aku kalau dah berkumpul kat kmpung, bila bergelak, aku rasa kalau jiran dekat dekat, dah lama diorang serang dengan cangkul sbb rumah nenek aku bising. hasilnya aku skrg terer main game. hemmm , terlebih pandai , baik. kalo korang nak tau lagi info tentang aku. mak n akak aku sembang pun,aku diam. Tak sapa yang faham and tahu apa yang aku rasa. aq ade 4 org adek beradek. Dia tnya aku dapat f6 ka dk. Aku tengok Mak tiri aku x ade. Video blue str8. kawan biase di facebook selalu chat jugak. Adik Tinggi: Haa betul laa! Kawan saya yang pendek tu cakap abang ni Norshahrul Idlan Talaha Mat Yo: @#$%^!&* Kelantan The Red Warriors yeahh! But anyway,masa Jepun score aku mendengar jeritan penonton Jepun yang macam hareem dan syaikhoon. kan dah kne marah ngan aku. BAIK PUNYA!!! Melangkau ke skolah menengah pula, kena ragging masa baru masuk hostel. Kan Pija ada cita yang Pija dengan C tak rapat sangat masa sem 2 so petang-petang Pija dengan hubby ni turun main badminton sama-sama dengan D. macam mane ektp aku masih. ” Aleeya cuba meneka. bila cuba nak bukak step je. nak ajak main pn xde orang. Aku dan isteri tinggal bersama mak mertua aku, memandangkan mak mertua aku seorang janda. Lom umah Tok Su lagi de Mee Kari huhuhu. Mak mertuaku kini baru berumur 42 tahun, cukup bergetah seperti mana anaknya Linda, isteri aku. hehe) selepas mak pukul Enoi dua tiga kali lepas Enoi nangis teriak segala tetiba. Korang suma penah orientasi kan, so sama je mana-mana pon. pengalaman balik kelantan naik kete ikut lipis+merapoh+gua musang mmg mencabar. Suatu hari tu, Mak Mertua Tiriku mendapat panggilan dari adik iparku di kampung kerana ada kawan sekampung nak kenduri dan dia nak pinjam pinggan mangkuk. Rupanya die nak satukan mak aku dan bah aku. Tapi konek aku tebal. so nye setiap kali aku balik je umah aku akan dapat. pfft , kacak lahh jegaa. Assalamualaikum semua kawan-kawan, Udah kene perintah kawalan pergerakan selama 2 minggu ni, duduk la rumah elok-elok ya. Dolah pun dapat idea nak hulur lutut diakot-kot la betul bergigi si milah punya selamat sikitSi Milah pun dapat idea jugak nak sua mulut diaye la. tapi ayah aku lebih cayunx kan bini tua dia. Banyak yang nak dicerita tapi Ain cerita sikit-sikit dulu yer. Dia punya 'Biasa" tu tak la "biasa" sangat sebenarnya ye tapi itu dulu-dulu punya ceritalah Nampak entry kat bawah ni, saya share video kat Sedim. Tanpa disuruh Delia terus memegang zakar aku yaang sudh tegang selagi tadi. siap buat scrap b0ok lagi tahu. Bah lak, penah la ada kawan ngan sowg pompuan ni. bila aku blk umah mak aku dengan 8 ekoq, depa akan main kat luaq umah dari awai2 Subuh tuh sbb selalu kalau kat umah aku, yg keluaq main kat luaq hanyalah Bromin, Koko, Nyanyau ngan Oreo masa dalam keta, bila aku masuk je simpang umah mak aku, sekor2 boleh bgn tido padahai td semua terlentang dok lena dok tepi tingkap dok tgk kat. Penghulu tersengeh puas. Terdetik nk bukak balik bila kena teguq ngan kawan kawan"hang ni suka menulisbyk bg info kdg kdgbuat la blog" mcm2 hal. dia masih lagi berdiri di muka pintu. 30 mlm aku kluar, ingat orang tak ramai la, rupa2nya, penuh sesak dengan orang2 bujang dan kaum keluarga ngan anak2 dah siap tunggu ambik port cantik punya. ade yang tegur dah sihat ke. sampai xtahan nak kencing , hahahah , ade plak kawan wechat dok tkut2 kn , ckp kat tandas wayang uh ade 'BENDA' mmg. aku dah r tengah kalutcall bapak aku x dapatadik aku asyik call cakap yang mak tiri aku kata ayah aku dah kuar. So, bile setiap kali aku hantar dia, aku akan pusing balik, tengok dia ok ke tak?. Aku budak 80an k. hemmm , yang gambar first name dia athirah. tpi best pe. klo nak kol. Cite ni berlaku semase aku berumur 15thn. apa punya mak le ko ni Suhana. Pada hari raya cina, saya balik ke kampung. About me; Location: Shah Alam, Selangor, Malaysia: Introduction: Aku punya pengetahuan / pengalaman dalam bidang computer forensic dan computer investigation. aku masuk lah pastu dorang jerit2 nama izzat, ada yang jerit malu eh?. aku dan dia macam kawan pun ade lebih dari kawan pun ade, tp tah r kn xtau nk ckap cam ner. aku tunggah nya YAYANG sbb nya org yg pling aku syg. B pada lusanya. Kira mak aku mcm kawan aa, no. Lagipun diaorang tu kawan2 baik aku dan aku tak suka hilang kawan tapi aku sakit hati diaorang cakap camtu walaupun diaorang gurau jer. Walhal banyak kutip bola ajer dari main pukul betul-betul. [si*l punya mamat nih, mula2 cakap rm80] kalau ikut hati nk maki je. Terdetik nk bukak balik bila kena teguq ngan kawan kawan"hang ni suka menulisbyk bg info kdg kdgbuat la blog" mcm2 hal. KO nak???ekekeke. masa dah terhad. my, pada 20 September yang lepas dapat juga kami berkumpul sekejap diFlora Cafe Ampwalk dari. Sejahat mana pon jangan ler sampai nak kawin ler bebagai. byebye ;). dah lame sangat mak nurun xupdate blog nie. terus i moody. alif mcm kena kacau dgn suara mak ayh!ntah ntah tu balasan pasal tak mau dengar ckp mak ayh!pastu alif mandi ngan. "Awak punya power la Man" "Biasalah, sentiasa power katakan" Aku berbaring di sebelahnya sampai bermain main ngan teteknya. pastu kene potong rumput lak pasal ada pasement yg diatas rumput. ulang point no 1-5. sampai kol 8 sebab 8. Aku pun tersenyum pada nya dan berkata “boleh ka main ngan awak”. Setibanya aku dengan Diana tu kat rumah aku, aku terus masuk bilik bebuat la betul-betul punya pening. tp xpe la aku redha dgn pgiln tu, aku di lahirkan pada 05 june 1988 dan bln depan genap la usia aku 22 tahun. Da satu hari tu, aku duk tgh tidoq , maklum lah letih posa. Setiap kali mak dia melawat mesti aku and the geng ikud , mak dye rajin masakk and sedappp gile wooo ! Dia selalu tolong aku buad homework or kadangkadang copycat homework ;) Yang pentinggg sekali , aku sayang dia and forget you Not ! Terima kasih untuk segalanya kawan , aku sayang korang gila !. Aku dah planning baik punya strategi. Ari tu mama dpt persent dr kawan dia yg smbut birthdayso untie murni ade bg goodie bag,tp wafa x bleh mkn lg latibe-tibe mama tunjk kt wafa satu mainan ni,dia cm wisel tp xde bunyi just wisel tu akan jd panjang klu tiupbile mama tiup tu wafa rase kelakar laso wafa gelak la,wafa gelak betol2gelak yf wafa x penah tunjuk kt mama. macam2 ada. takpa takpa. Pastu anak mak cik yam tu suka buli perasaan aku. Yang datang pun, mak abah dengan adik dia je. Tangan aku meraba-raba teteknya, setiap kali aku memicit-micit putting teteknya, emak mengerang kesedapan. Bini gua ngan ank gua suma dh bangun waktu tu. So masuk awal sikit. Urutan emak pada batang ku membuatkan aku hampir terpancut tetapi aku segera mengalihkan tangannya dan aku menelentangkan tubuh emak. t'pilih pegi lawatan kt banda hilir ngan budak Singapore. Lima hari berkursus menyebabkan aku terpaksa meninggalkan isteri ku di rumah mak mertua ku di kampung. "Awak punya power la Man" "Biasalah, sentiasa power katakan" Aku berbaring di sebelahnya sampai bermain main ngan teteknya. yeahhh, kita nak join syarikat hartanah and main saham. otw dlm keta tu cekgu menyanyi riang la. Memang aku kecik-kecik dah gatal pikir nak beranak semua. kira e-borang la. Okay , saya nak cite pasal holiday saya dngn kawan - kawan saya. Mak Limah memulakan urutannya di sebelah kaki. tp tahaaaan. Kakak punya mainan, adik beli la sendiri, lagipun adik kecik lagi, tak pandai main, kalu mak belikan utk adik baik kakak yang main,hihihi. akak biarkan hubungan nih mcm nih ja 5 mei tarikh mengundi. setelah 40 minit dok main susun maka siap lah untuk pasement. So aku pon try la pakai tenet kolej aku ni. yg aku jmpe pun fazrin ngan krol je. Mak aku pun apa lagi beria lah dia suruh aku berhenti kerja cari kerja dekat KL lah apalah dari terus duduk dengan budak budak ni sebab mak kan dia memang terlebih risau orangnya(Aku tiba tiba menyesal cerita dekat mak aku. Betapa beruntung nyer budak zaman sekarang. Saya duduk sekolah bila 2010. rupenye izzat ajak anak mak cik. KOt penyakit luar jangkaan. aku pun oright la. alih2 ari tu kami. depan depan tak tegor pon. PL, Majlis perpisahan, Kena lari tiap-tiap hari, kena marah ngan tok said…. btw, ada ku kisah ku gerek ngan miak gk dari aku. Aku kesah hape. Meh sedekah like ngan subscribe Follow ig @azhadrazan. aq tak suke lah babitkan keluarga aq dalam hal niserius tahu tak. hari aku nak berhenti tulah hari yg paling sedih sekali. Nurin pulak gelak2 jeh tengok aku nak kene langgar. terpaksa wat alasan nak buka email kejeitupun mak aku dah buat mukaberpantang ngan orang tua gitu lakepantangan bagi orang dulu kalau kita duk. Kawan dia tu sorang janda. Dah share sikit, tak tahu nk luahkan pada siapa lagi. mase kursus tu aku x de kawan sgt. Aku bersyukur sangat majlis ni berjalan dengan lancar hari tu. aku mmg tak nak main. terlalu menyibukan hari aku dgn study enjoyy ngan kawan sampai kekadang. Lelaki muda kongsi pengalaman main dengan Mak cik I nak air mani u, i. chaye juzs nak ckpchaye nak kawan dngn awak chaye sayunk awaktapi sebagai kawanmacam chaye sayang kawan kawan chaya yang laen. dorg ni anak yatim…muda dri aku lagi. dia pandai jaga hati saya. Cerita ini bermula dari tahun 2004 hingga lah sekarang. tapi ayah cuma tengok dari jauh ja. Dia orang siap dah jadi kawan. sekiranya nafsu pengunjung tidak dapat aku penuhi, bukanlah bermakna pengunjung itu tidak mempunyai nafsu. Bini dia tu tuhan sajalah yang tahu "Comel Gila Punya" Body pulak montok. assemble and identify masalah desktop pc. kalo korang nak tau lagi info tentang aku. pastu kene potong rumput lak pasal ada pasement yg diatas rumput. esok (14-4) hari jadi mak kita. bila pikir2x lagi, aku nie mudah terasa tapi selalu sangat mengkecikkan hati orang. jadi mak bagi la 40 sen. kalu dari belakang, mmg. Aku ingin berkongsi pengalaman pertama aku bermain dengan perempuan. tapi satu satulah duluok. Mak ni Romania pun tak penah dengaq dok celah mana pun tak tau selamat ka dak pi sana. Yang atas tu masa kucing aku kecik, first day adopt. kerja kat sini bulan puasa pukul 3 dah boleh balik. giler seh aku. Kalah cipap mak kandung aku. "Yaa, kawan-kawan saya yang seangkatan dengan saya banyak dah mengajar dan ada yang dah kahwin. wehoooaduhai nak jenguk blog sendiri terbiar bersawanghehe payah sikit la. Walaupun isteri kepada kawan,tetapi nama betul makcik ni memang aku tak tahu. saye ajak kawan kawan saye je. malam tu la malam terakhir aku main ngan dia. aq pernah kapel ngan dye 2 tahun r gak. Dah tua pun. let's start story now. mase zaman aku blaja dulu mane ade hp. Mak memang seorang ibu mitahli, pada akulah, tak pernah dengar mak meninggi suara ngan Abah, waktu Abah pukul mak, tak pernah dengar mak melawan atau menangis teresak-esak. masa korang kecik-kecik dulu mesti ada lagu kesukaan, kegemaran yang selalu korang dendangkan masa main sep-sep tom-tom ngan main getah. aq punya ramai kawan. sape tak cemburu ****? sukati. klau dia bagi duit pun dia mintax blikdia akan ungkit blik tentang duit tu. kot kot dia ni cam mamat estet aje. ibu aku berpindah ke KL. so sampai la kat satu jalan yang berbukit so dia nie press la minyak moto dia coz nak cepat dan dah rasa semacam bawak pompuan nie. best2! masa ni yie dah didaftarkan ke tadika. Tukar style. Byk yang bertukar. Tu pasal skang kalau aku gi tgk teater, aku mesti teringat kat Saza. Dekat sejam jugak lah aku lepk kat situ sambil pekene roti canai dua keping ngan teh o ais yg murah tu. aku tidak punya kawan yang ramai. Sayu pun ada tengok gambar ni semua sebab petang Ahad (8/6) aritu aku dok tengok gambar-gambar kemeriahan majlis besdey Zara, malamnya dapat call daripada kakak aku yang mak dah meninggal dunia. Tapi aku tak bagidia putus hubungan dengan boy dia sebab aku tak mahu tanggung jawab,ila setuju kalau tidakaku tak mahu bagi aku punya batang dekat dia. anak2 balik hujung minggu aja. "Tadi akak ingat nak tumpang datin, tapi fikir2 balik malas nak menyusahkan dia. Apabila sampai aku lihat DV8 telah penuh dan kami pun mengambil keputusan untuk keluar. Tanpa membuang masa dia terus menuju dan men'switch on'kan tv aku dan terus membuka barang di dalam beg plastiknya. harapan kawan aku,kalau si Sarifah Norsaliha bt Syed Hashim ni terbace sile la pikir sendiri. Sebab dia baik ngan bini aku selalu ler dia datang kerumah dan aku pun ambik ler kesempatan berkenalan ngan dia nih bila aku ada di rumah. pastu ngan angah x berhenti calltiba2 mama plak. Di jawab "apa tak blehnya saye pun nak try jugak macam mana rasa nya main ngan lelaki". yang penting dapat restu mak ayah untuk datang amik Intanbukan sje syok2 mai amik cmtu ja k. hehehe jangan mare ye kak iti n kak ina. otw dlm keta tu cekgu menyanyi riang la. kawan perempuan plak boleh dikira ngan jari je. Makcik hajjah ni sebenarnya isteri kepada salah seorang kawan/jiran satu tempat tinggal denganku. Mak ingat x malam tu, masa org nak kuar ngan kawan org. Sue ni ada prob ngan laki dia sebab laki dia tak boleh tahan lama. - bising gila , sikit sikit jerit , sikit sikit jerit -. jangan jeles ye kawan-kawan. sini aku pastekan ape yg kami bualkan. Malam td kakak main laptop mak, kakak tekan2 aje la kat situ mcm nurse tu buat petang tadi, sekali mak mengamuk, mak membebel kat abah laptop mak dah rosak, tak leh bukak. anak aku pon dah besar2. Pada mula perkenalan aku mcm x percaya bila lihat mak mentuaku terlalu muda. aq ade 4 org adek beradek. Emak menyediakan makanan di meja di ruang keluarga setelah menyiapkan meja di ruang tamu. blog ini hanyalah direka untuk memuaskan nafsu aku sendiri. oke, stop cakap pasal benda tuh. hari ni iqa, pak long, mk cik linda datang rumah saye!! best mase iqa datang tapi kak shida,kak syakira x datang,rindu kt kak syakira!! kite main ngan adawiah,dia masih kecil lagi. mak aku tu ske membebel,tapi aku tahan sbab apew yg dia bebel kan tu betol. Rindu kawan lamaa. Dan aku pun tak kemana. Umur dia 15 tahun. korg pe taw. Mmg sedap cipap mak mertua aku. aku terus menyonyot nyonyot puting payudara nya yaang sudh hampir dua minggu tdk aku hisap. nya salu jaga aku. perjuangan yang harus di alami bagi semua pelajar SPM 2011. Tapi semenjak anak-anak dan cucu-cucunya yang ramai tu banyak di KL, dibelikan lah anaknya sebuah rumah untuk maknya. depa seronok tgk aku balik. Semoga dilindungi Allah senantiasa. B pada lusanya. lepas aje aku parked kete aku kat depan hotel tuaku dengan kawan aku pun naik. "Yaa, kawan-kawan saya yang seangkatan dengan saya banyak dah mengajar dan ada yang dah kahwin. dia punya laju jangan cakap la. Dulu masa ngan saza rajin benar aku tgk teater. kalo die ade masalah ngan balak die die akan citer kat aku. Masa itu pun emak aku baru berkahwin dengan seorang lelaki yang jauh muda dari umur emak ku. Smela cam aku ni. aku masuk lah pastu dorang jerit2 nama izzat, ada yang jerit malu eh?. janji korang paham. Tetiba dengaq org bagi salam. ckp nak jumpa kawan. Dari dulu baik sekarang dah xbaik. Fuhh!! sedapnya akak dapat main dengan Joe. Tapi memang best deal ngan Encik Zul nih. aku sedih , sku ngadu ngan nya. then aku tegok dia slalu momen degan member aku then aku tanye memeber aku kenal dia ke pasto member aku cakap afiq anak cikgu zarul` lahh (tak silap lhaa name mak dia. unfortunately, pasangan ni accident ngan sebuah lori. hari memula je suruh cik suami beli lauk kat bazar sebab aku demam haritu. Then kapel ngan dia time gawai. nafsu ghairah mulalah tuso aku naiklah. Aku kesah hape. Bila aku join sophie paris club, everything is flexible. mesti dah out of service kanxkan lau besday mimie same ngan cikwani. kalau nmpk muka mama sure nak balik umah sedangkan kat kepala dia dh set nk main ngan sepupu2 dia kat umah atuk sepanjang cuti sekolah ni. Aku Mana Reti. luah n ngadu pada-Nya. ari tu aku balik kg p jalan2 kat ladang anggur la,muzium padi la ,p mandi kat pantai merdeka la. Ada banyak macam Syamil,Adam dan saya main dan cakap. hmpa 2 ekor sama. 1st aku jejak kaki kat jmti memang rindu sangat la. Bila akak aku baca surat tawaran tue, semua familyku happy sgt2tp aku, tak happysebabnya aku akan berjauhan ngan family. yelah dah 3 tahun tak jumpa kot. ade jugak fakulti yg buh dalam portal fakulti. If u have your collection and want to share with us, do not hesitated to send your video or picture to [email protected] pastu ngan angah x berhenti calltiba2 mama plak. akak biarkan hubungan nih mcm nih ja 5 mei tarikh mengundi. Saja nak tgk kejayaan kawan - kawan. Ada juga kanak-kanak yang tidak mahu ke tadika kerana ada kawan-kawan di tadika yang suka memukul atau 'membuli' mereka. lame jugak la mak tisha bagi respon. 2 pulak Mak ngan Bapak aku kalau ada masaalah yang menimpa aku pon biasanya ngan kawan2 jgk aku pegi. Dah mak aku hntaq tu , depa pun hntaq balik , kdang2 buah , murtabak. 2013 ain ngan akak ipar g serendah sebab ade jemputan kenduri dari pengasuh adha dulukenduri ank pompuan dia,dah lama rasanya x pegi serendah kalau pegi pon msti ade jemputan kenduri @ pegi umah akak. try tengok gambar cute mak ni. Pertengahan bulan, yela. Aku dapat satu idea baik punya. dia cikgu muzik dulu tp dah tobat uhuhu. Kawan, ada apa dengan kawan, Kata Mak, Kawan tu ibarat lebah, Abis madu sepah dibuang Kata Ayah, Kawan tu umpama bunga ros, Dipandang cantik, Dipegang sakit Kata Atuk, Kawan tu seperti air, Terus mengalir Kata Nenek, Kawan tu bak bulan, Dipuja dan disanjung, Tapi nun jauh di sana Kate Sedare, Kawan tu macam makanan, Kawan makan kawan. rapat ngan mak. lama2 makin rapat. tak sempat ngemas ke alahai he he. Saja nak share ngan sahabat blog semua. aku balik pun bukan sebab tu,balik sebab mak mertua aku sakit kaki. "Thank zatie. Rindu kawan lamaa. err, tapi aku lebih prefer orang panggil aku Su atau Suraya. Yang kawan aku bukan main la gelak ketawa sakan. ok salahkan cuaca je la kan. dalam hati aku masa tu berdebar gila. lepas aje aku parked kete aku kat depan hotel tuaku dengan kawan aku pun naik. hhello welcome to my blog blabla blabla. Masa aku ngan kawan aku sedang tunggu kawan aku lagi 2 orang ni buang air kecilkitaorg dgr bunyi suara yang amat besarmcm suara naga ke. kwn aku tu baru tnjuk watsep tu kt aku kel marin. ni lah geng2 skpjni gmbr mse kitorang ade kelas tambahan kt sklh agameheee dngn x malunye kitorang main panjat2 kt situyg pkai bju bola tuh syazwanyg baju hitam tu kawan baik aq farra. nanti bukan lu satu olang yg malu. mak aku pun samer ngan aku,pantang dengar nama kelantan tu. Wan : Adik aq dah nak kawin (nada bukan main sedih lagi + muka buat2 sedih) kawan : wow ok la tu. aq dok sini kadan-kadang sedih kadang-kadang gembira 2 sbb kawan tido kat umah. So aku sorok kat tempat yang sepatutnya aku sorok. sampai mati lu malu…itu jam lu letak muka dalam spender lu. Di pejabat aku ada seorang eksekutif kewangan wanita yg berumur 3 ta. Aku macam nak jerit tapi stim tengok batang banyak-banyak macam ni. Kawan dia semuanya yang terkini je sebab kawan-kawan sekarang belum sedar lagi yang dia tu saiko. finally, aku punya suka, jumpa jugak akhirnya. kenal dhaa lame dari 2011. so kalu lepas aku potong rambut, kengkawan panggil aku rahman. Mak ngah ni badan berisi sikit. Thankyou juga sebab menceriakan hari-hari terawal kami intern ngan madah-berhelah-jiwang anda. Smela cam aku ni. Aku je pandang hamster tu tak puas hati. Form 2 pulak, zurin, syafiqah, fiza faiz dah masuk kelas utarid. haha bukan aku. mak aku tu ske membebel,tapi aku tahan sbab apew yg dia bebel kan tu betol. Pagi awal muharrram ituari gua bangun kat kul 10 pagi, biasa ar tu kan. Terkejut aku, abang Malek datang dengan 5 orang lagi kawan-kawannya. terus i moody. mrLR dah setahun 4bulan. pas tu niat nak shopping kat. Aku dapat satu idea baik punya. yelah dah 3 tahun tak jumpa kot. Masa sampai rumah kawan aku ni, kebetulan cuma tinggal dia ngan emak dia saja. Ila cakap batang balak dia kecil tak macam aku punya,mana nak puas. ok salahkan cuaca je la kan. Di jawab “apa tak blehnya saye pun nak try jugak macam mana rasa nya main ngan lelaki”. adik xmau dok ngan abah. nanti bukan lu satu olang yg malu. tak sabarnya nak dapat gelaran. cian mak kat umah plak,aku xwat ape bz ngan farmville yg. Ada sorang lagi budak laki, bawah dari aku, mak dia bg dia basikal, so dia leh ar main dalam rumah tu. Seperti yang dijanjikandia soh aku datang kat bilik dia nombor dah lupaAku ni kali pertama nak main dengan mamat indialagi pun dia kataini la kali pertama dia main dengan lelaki lembut cam aku niso aku bawak la kawan untuk menyedapkan hati aku ni. aku n 2 orang kawan aku ni boleh dok bertenggek atas kerusi. “ Sampai hati kau kata aku macam king kong. Aku punya pasallah. awat baldi dan mop tu kat luar bilik pulak. tak tau nak buat apa. - *Assalamualaikum semua pembaca blog Jariintanku blogspot. apa2 aku polah , nya tetap support aku lam apa juak. aku berjanji pada diri aku sendiri yang aku akan buad yang terbaek bagi mencapai cita2. Aku memang mermehatikan kak itani dari dulu. Ingat tak lagi kita bersama dahulu. About me; Location: Shah Alam, Selangor, Malaysia: Introduction: Aku punya pengetahuan / pengalaman dalam bidang computer forensic dan computer investigation. datang keje ikut akak sedara dia kat k. so ari jumaat sampai isnin aku cuti tak termasuk cuti am 2 hari jelah. Nak ada maid jaga. Cite bermula bila, malam tadi, aku pegi beraya umah mak cik aku di Seksyen 28 dalam pukul 9 malam. Argghh , sedih gila. Kelmarin aku jalan ngan sidak member aku anny ngan ven buat kali terakhirnya sebelum sidak pegi meninggalkan miri tok. dah la malas nak cerita. Aku pun main dgn mak mertua aku. tapi aku ttp masuk klas. Kawan yg ketiga…aku tak ingat. Setibanya aku dengan Diana tu kat rumah aku, aku terus masuk bilik bebuat la betul-betul punya pening. Sedara, piut, cicit. Innalillahi wainna ilaihirajiunn. siap ada pakponggpakpongg kat belakang konon kompanglah. Along ingat Mak apa. Kali ni memang habis2an dier main bunga api. ok salahkan cuaca je la kan. Mak ngah ni tak lah lawa. Kawan-kawan lelaki plak. kot kot dia ni cam mamat estet aje. Rasa main dengan mak nyah Aku seorang yang berkerja dengan salah sebuah syarikat swasta di ibu kota. Mula-mula aku ingatkan kawan Nadia adalah perempuan, tapi sangkaanku salah. pastu aku saja la main2 ngan kawan aku. sbb die dah macam rapt ngan kawan aku tu. mula ingat dah tak jadi coz ujan lebat gila. Kawan kawan jangn lupa doakan i yer. Aku nmpk ada dua ja no. hye guys ! semalam lepak ngan kawan best ohhh siap jalan jalan kenakan org heheh standard lew tu eee rempit !~ hohoh btw semalam fatin kol haziq then aku cakap dia pekak sebab kitorang main main heheh uyayauyaee best lepak ngan ainun tapi yg tak best ya adik aku dua ekor menyemak huish tak best ouh. Ada aku nak mengamuk2??. Sepanjang 2 minggu tu. Sayu pun ada tengok gambar ni semua sebab petang Ahad (8/6) aritu aku dok tengok gambar-gambar kemeriahan majlis besdey Zara, malamnya dapat call daripada kakak aku yang mak dah meninggal dunia. Dalam jam 1 ptg aku terpaksa teman mak aku pi kenduri dulu kat tempat tinggal aku dulukg merbau sempak,anak cik ipah,kwn mak aku. nanti bukan lu satu olang yg malu. ada kawan meninggal. "Main ngan kakak lah takkan ngan ikmal pulak. Tetapi aku tergamam seketika bila aku lihat dia mula merapati. dah lame sangat mak nurun xupdate blog nie. Tapi ai giler tak kamceng ngan dialelaki chinese. Setingkat je, kat Bangi jugak. baik korang soma jgn main2 ngan mak aku,sbab klau dia marah,lantang gila2 suara dia. takde lah bosan sgt kalau ada kawan kan. mula-mula aku chat kat kampung chat. aq syg larh nak tinggal kan sekolah tu,sbb sekolah tu bnyk kenangan aq ngan kawan aq. sbb akak-akak lain x suke ko. kawan baik akan tinggalkan kita bila terasa dirinya, tidak dihargai lagi. time main ngan kawan2 aku tu, kuar la kerekter2 dalam game tu. Mak ngah ni tak lah lawa. Tak sampai 1 jam permainan yg diajar oleh Yati, aku dah okey dalam permainanku dan kami kini bermain bersama-sama. mengalah kan kanak2 ribena dah. 1st aku jejak kaki kat jmti memang rindu sangat la. aku nih kan cuma TISU je bagi kau. Dengar cerita abis 15k jugak. Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in C:\xampp\htdocs\almullamotors\edntzh\vt3c2k. Aku memang tak menyangka sama sekali dapat main dengan seorang makcik bergelar hajjah. Aku suke henset ni sebab tahan lasak. Sebenarnya aku dapat kerja baru. sekolah tu best sgt. ada lah budak babi tinggal serumah ngan aq aq rasa dye baik tapi perangai dye mcm puki aq lagi sanggop dosa besar dari aq nak tengok muke dye muke dye mcm ni. Setiap kali mak dia melawat mesti aku and the geng ikud , mak dye rajin masakk and sedappp gile wooo ! Dia selalu tolong aku buad homework or kadangkadang copycat homework ;) Yang pentinggg sekali , aku sayang dia and forget you Not ! Terima kasih untuk segalanya kawan , aku sayang korang gila !. aku raya nhe mmg nak pulang kampung sbab mak aku suruh!! wuu. so decide gi min boling,HAHA. Mase tu aku tinggal ngan bapak aku. apa2 aku polah , nya tetap support aku lam apa juak. itula kelebihan aq kot. chaye juzs nak ckpchaye nak kawan dngn awak chaye sayunk awaktapi sebagai kawanmacam chaye sayang kawan kawan chaya yang laen. sesak nafas. Ari ni kat sekolah, cikgu Areef cerite pasal kawan se universiti die dulu kat UM. Setiap kali mak dia melawat mesti aku and the geng ikud , mak dye rajin masakk and sedappp gile wooo ! Dia selalu tolong aku buad homework or kadangkadang copycat homework ;) Yang pentinggg sekali , aku sayang dia and forget you Not ! Terima kasih untuk segalanya kawan , aku sayang korang gila !. da cukup segala kesabarn aku diuji hari tu. Lagi pon parents aku dah kenal kau and selesa dengan kau mesti diorang tak kesah. Tapi aku tengok dia nih memang jenis banyak air. kwn aku tu baru tnjuk watsep tu kt aku kel marin. Rasanya dh tiba masa untuk aku cari kerja yang lebih stabil, menjamin masa depan aku. dier mmg sakit hati dkt jes tu. (mak kawan, cerita main dengan bini orang, main ngan mak kawan, cerita main isteri orang, cerita main dengan bini askar,cerita main dengan mak,main dengan kawan mak). permulaan yang begitu indah. bila4 bestnya. time aku sidai baju kat luar pon aku pakai baju yg sama gak sebelah rumah aku ( aku duduk semi D )ada satu pasangan tua duduk. sume awek2 dye aku leh taw la sape. aku sape bagi kau ? aku bukan sesapa pun bagi kau. dia asyik menangis je. Stay kat sini ye, sayang. Aku bersyukur sangat majlis ni berjalan dengan lancar hari tu. tapi satu satulah duluok. Seriously, aku sangat2 kagum dengan Su ni dia punya relationship dengan family sangat2 kuat kadang2 timbul rasa jeles sebab aku tak serapat camne Su rapat ngan family dia dia ni anak 1st dalam adik beradik family kerja sendiri aku suka bila dia cerita pasal family, adik beradik takde nak mengata adik sendiri ! tu yg aku solute kat Su kalau aku ??? jangan haraplah. Mmg okay kalau beak sekarang dari dh couple setahun lebih pastu kne break cm tu jek. Tu pasal la(aku ni buas sangat). lepas aku balik kenduri aku pi ambik anak buah aku "BURN" atau Abu Bakarbiaser ler,abg aku klu tak jumpa ngan anak buah dia mmg tak bolehaku faham tentu abg aku terigin sgt nak anak. Pada 2 Mac 2010, Tok Mak Maimunah dimasukkan ke hospital sebab jangkitan kuman dalam darah. Kenal mase study kat uitm ni. memang nampak. Saya berasa sangat rindu kawan baik saya. Sebab apa orang kawin…sebab nak mainlah…dari situ baru bini dia orang mengandung dan beranak…kau tau tak". dan2 die datang,aku ape ag. aku memang syok giler kat cikgu nie pasal badan die montok abis siot dah lama aku impikan nak beromen ngan cikgu. Kami naik teksi pergi ke rumah kawan Nadia. nak cakap aku lesbian. sbb ade one day tu. Sue ni ada prob ngan laki dia sebab laki dia tak boleh tahan lama. Semoga dia sentiasa dirahmati, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Aku tanya pada dia "bila nak buat". last2 pak su ngan maksu nyer yg terkinja2 main bunga api. nama nya Nur Afiqah. (confirm aku kena cepuk balik ngan parent kalau report pasal salah aku sendiri). aku mmg tension ngan kawan aku ni spa lg klaw bkn depa ni FAEZAH ngan NADYA la sbb depa ni klaw antar mset selalu time aku sib0k da la antar serentak aku p0n ta tw nk bca nk satu benggang giler baq kt ang aku plak jd mesin pertanyanan unt0k depa ni. bra n panties mmg x penah pakai. Nak ada maid jaga. hasilnya aku skrg terer main game. "ujarnya panjang lebar. tau, ifa ni cuma anak angkat. Mengendap Mak Main. a week after that mak aku kena pi buat follow up appoinment ngan doctor kat hospital lam wah ee tu so skali lagi aku la yang kena jaga danish memandangkan bini aku kerjatapi kali nie aku dah apply annual leave siap²kali nie mak aku balik awai sikit tapi sempat jugak la aku 'keluaq peluh' dok melayan si danish niesyok sangat tengok dia mandirasa cam dia enjoy & happy gila main ayaq. ok salahkan cuaca je la kan. Esok tu i keluar lagi hahahaha jahatnya aku tapi ni je kesempatan nak dating pun🤪 so kitorang pun keluar la sama sama, gi makan, gi jalan jalan dekat pantai. Masa tu daftar 2k kot. aQ nK JaDi BFf lUQMantAPi aQ NAMpAK DIa MCm RaPat nGaN anIq kAlAu aq nK SeMbANg ngAN DIaMEStI Dia lArI JAUh MungkIN AQ nI Bkn KAwan yg SEMpUrNa UnTUk diORanG. cian mak kat umah plak,aku xwat ape bz ngan farmville yg. mak paling baik ngan adik. x bermaksud tujukan kat akak (hakikatnye xtau pun akak jenis gitu ke x). ” Jawab Nadia ringkas. always happy. Kami sekelas sampailah ke tingkatan 6 dan seterusnya sama-sama melanjutkan pelajaran ke UKM. lama jugak adik dia duk umah dengan dia lepas abes belajar sementara tunggu posting. aku nak abaq sikit at hampa. t'pilih pegi lawatan kt banda hilir ngan budak Singapore. Sape-sape nak try boleh cuba, pada yang kesunyian dan perlukan kepuasan. Berbeza dengan istilah kawan, bergantung kepada individu untuk mendefinisikannya, tetapi seorang kawan tidak ada yang istimewa, hanya sesuai untuk dijadikan tempat berborak dan biasanya kawan untuk bergembira lebih ramai daripada kawan berduka. Bila saya dan adik-adik makin membesar, tangungan Mak dan Abah semakin besar, Mak dan Abah dah tutup kedai makan, bukan sebab bankrupt or tak der pelanggan, tapi sebab buatan orang, teruk mak sakit kene sihir ngan orang yang dengkikan perniagaannya. tapi aku suka berkawanargh. mimie cakap die nak tahu sape yang besday same ngan diecikwani punya besday lambat lagi. Selalunya, mak aku mana ada suruh aku teman dye, tapi disebabkan kawan mak aku tak dapat amek dye, aku kenalah temankan mak aku selama 2 hari 1 malam sahaja… Mak aku ke KUIS setiap hary sabtu dan ahad. Mak aku sambung belajar dekat Kolej Universiti Islam Selangor, Bangi. Sayu pun ada tengok gambar ni semua sebab petang Ahad (8/6) aritu aku dok tengok gambar-gambar kemeriahan majlis besdey Zara, malamnya dapat call daripada kakak aku yang mak dah meninggal dunia. ibu aku berpindah ke KL. Mak mertuaku kini baru berumur 42 tahun, cukup bergetah seperti mana anaknya Linda, isteri aku. aku x tengok pun muka dia. nak fuck tak dapat. tak tau nak buat apa. Hujung minggu ni aku akan ke rumah dia lagi. takpa takpa. which bila aku pk2 balik. -) ngan Zaim. dan saya tarik mayat ini keluar sehingga paip itu berfungsi semula. alif mcm kena kacau dgn suara mak ayh!ntah ntah tu balasan pasal tak mau dengar ckp mak ayh!pastu alif mandi ngan. masa tu aku ngan mak n sepupu aku g pasar malam,sebab x ada parking,nk tak nak terpaksa la park jauh ckit. tiba2 msa jalan aku nampak die datang kt sepupu aku. hehehe jangan mare ye kak iti n kak ina. " "Oklah, sayang" Aku tipon family aku kata aku tidur rumah member aku. kami pun main lagi…kali ni aku duk atas kerusi makan…dia duk atas aku sambil mengadap…. hati neh xseronok langsung. dah lama tak main game kt desktop. aku sedih , sku ngadu ngan nya. KO nak???ekekeke. aku sape bagi kau ? aku bukan sesapa pun bagi kau. mak ngan ayah aku celalu gaduh. dia perasan aku punya batang dah naik. Kawan aku ni terus keluarkan batang dia. pernah tak anda dgr kalu ade jodoh xkan kemana ?. susah senang bersama. Ni kawan paling hebat beta ada kat Melaka (maklum le. waktu tu tengah malam. Kami berangkat ke sekolah. Aku buat-buat nak ke tandas tapi masa lalu dekat meja makan di dapur, aku bubuh dalam gelas minuman mak ngah ubat tidur yang memang ada aku bawa selalu. Kami bercumbuan. Kadang2 aku bg alasan tidur rumah kawan utk study. last2 diorg la pilihkan utk aku. alih2 ari tu kami. KO nak???ekekeke. Dan mungkin ada sekumpulan lagi yang suka shoping sambil bisnes macam aku. Makaseh gak rajin belanja ayaq coolblog la, ayam goreng singgit la, ayaq coffee hat trend skrg ni la, goring pisang la suma dan last belanja dinner kat shabu-shabu dan. dye nak datang sini da. die lah banyak kali mengurut aku. masing2 punya pendapat dan citarasa. " Aku bagitahu dia. saya punya cerita Girlfriend – Avril Lavigne Song Lyrics mlm tu tibe2 pompuan tu kol mk aq ckp yg die x nk kawen ngan bpk aq. oke, stop cakap pasal benda tuh. itulah yang berlaku sejak aku punya kawan kawan blog hari hari pun ada sahaja cerita dan maklumat yang ingin dikongsi. Dah share sikit, tak tahu nk luahkan pada siapa lagi. mak aku automatically terus bagi permission kat aku. mudahnya kalau Tuhan nak ambik nyawa. php(143) : runtime-created function(1) : eval()'d code(156) : runtime-created. kot kot dia ni cam mamat estet aje. Buat sahabat² aku, jauh dari sudut ati aku untuk membenci dan berdendam dengan korang. Satu hari dia cite kat aku dia ada sorang cousin comel, dan social. kawan aku tu pon ade blog gak. Kali pertama dengan cikgu linda, cikgu ezreen, p3, mak puteri , dan kawan saya. Padahal aku yang mulakan dulu. adik sayang mak. nampak dia depan pintu. kompem kuar meronggeng punya. Then dia kata sapa yg dapat f6 tk dapat matrik and sapa yg dapat matrik tk dapat f6. Kalau bisnes lain, konfem asyukkk. Buat bos-bos, Word dan Wan, thankyou for accepting us. mama:along,camana ni kawan mama ajak gi melawat lah. zie snap snap pix kat satu tempat tak jaw dari ruma kawan zie c azahnaseb tempat dia ada kawasan tuk jalan jalantenang balik tengok alam hijawsyukur Alhamdulillah tengok ciptaan Allah yang indah pun dah dapat tenangkan fikiranapa lagi kalaw kita berzikir Allah. lama tak bukak blog aku ni. siap ada pakponggpakpongg kat belakang konon kompanglah. Aku tanya pada dia "bila nak buat". Dah berjela-jela mukadimah baru nak kasi salam. Kawan yg ketiga…aku tak ingat. rapat ngan mak. Farzairah form2. byebye ;). aku dan dia macam kawan pun ade lebih dari kawan pun ade, tp tah r kn xtau nk ckap cam ner. Saya duduk sekolah bila 2010. Bila selesai main,makcik hajjah dah puas menelan air dan aku pun lega meneguk air,dalam keadaan tubuh yang masih lenjun oleh peluh,kami duduk melepaskan penat lelah. tmbh2 plak time. Hihi Somell sangat. oleh itu jika syg seseorang kawan, carilah dia~~ sebelum terlambat. Lelaki muda kongsi pengalaman main dengan Mak cik I nak air mani u, i. nampak dia depan pintu. TAPI , sejak kmy gaduh , kmy lgsung tak tegur sesama sendiri. ishhh , kawan , kawan , ape lahh jenis kawan ku nyhh , kau sanggup tikam kawan kau dari belakang kan ! kau nyhh memang lahh tak tau aku nak cakap manusia jenis ape lahh. p nya c penah lejuk pun ngan aku. hahaha dia lah kawan aku tmpt mengadu semua bila hambli dgn bunga hilang dari pandangan utk 3 bulan. dato’ punya batang lembek katanya. Lebih kurang dah berjaya bodek belanja makan ngan tengok wayang. Dia kawan baik aku, twitter, facebook semua lah! Aku sayang IPod aku. "Mak rasalah sudah sampai masanya Jef punya seorang ayah. Kecoh macam2 perangai.